Tapahtumat 2017

MLL:n JOULUMYYJÄISET Zeppelinin keskustorilla 25-26.10 klo:11.00-17.00

Käsityöläiset, ja alan pienyrittäjät, Tervetuloa myymään tuotteitasi! Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Myyntipaikan hintaan sisältyy noin 70x120 kokoinen pöytä, ja sähköt on käytettävissä omilla jatkojohdoilla.

Mainostamme myyjäisten aukioloaikaa 11.00-17.00, ja odotamme että myyjät sitoutuvat olemaan paikalla koko myyjäisten ajan.

Myyjät jotka haluavat osallistua molempina päivinä, voivat jättää tavarat omalla vastuulla myyntipöydille yön ajaksi. Ja peittää ne esim. Lakanalla. Mainoksia saa jakaa myyntipöytien luona, ei käytävillä. Saamme laittaa myyjäisten ajaksi Zeppelinin käytäville mainokset Prisman ovelle, sekä Hemtexin ovelle.

Ei jäsenen pöytäpaikka yhdelle päivälle 30€

Jäsenen pöytäpaikka yhdelle päivälle 25€

Ei jäsenen pöytäpaikka kahdelle päivälle 55€

Jäsenen pöytäpaikka kahdelle päivälle 45€

INFO NUORILLE MLL:n toiminnasta kiinnostuneille Kolmen Tähden kahvilassa klo: 16.00-18.00

mm. Itse tehty -projektirahan hakeminen.

Kaikille avoin, Tervetuloa!

MLL:n SYYSKOKOUS TORSTAINA 30.11 klo:18.00 alkaen

Kolmen tähden kahvilassa, Ollilantie 4, Kempele

Vapaa pääsy, kahvitarjoilu, Tervetuloa!