Ruokajako -toiminta

MLL:n Ruokajako ohjeet Koronaepidemian aikana.

Jatkossa Vapaaehtoinen lajittelee ruoat hakijamäärän mukaisesti valmiiksi, ja hakijat hakevat valmiiksi jaetut ruoat yksitellen, esim autossa odottaen, jos edellinen on hakemassa.

Varsinaiset jonotusjaot poistuvat toistaiseksi käytöstä kokonaan.

Julkiset jaot Ollilassa ja Nuorisoseurantalolla: Vapaaehtoinen jakaa ruoat hakijamäärän mukaisesti laatikoihin, ja hakijat _valikoimatta_ ottavat yhden laatikon. Edelleen huomioiden ettei jonoteta, mennä liian lähelle muita hakijoita tms.

Toivomme hakijoiden noudattavan ohjeita, jotta tärkeä toiminta voi jatkua poikkeuksellisissa oloissa turvallisesti!

MLL Kempeleen yhdistyksen hallitus

----------------------------------------------------------------------------------

MLL Kempele jakaa vähävaraisille Kempeleläisille lapsiperheille ruokakauppojen lahjoittamia vanhenevia tuotteita. (Oulunsalon vapaaehtoiset jakavat Oulunsalolaisille perheille. Oulunsalon ruokajako on Kempeleen MLL:n toimintaa). Lapsiperheiden järjestönä ruokajaot on suunnattu ensisijaisesti lapsiperheille. Mikäli ruokaa riittää, sitä jaetaan muillekin vähävaraisille ruoka-apua tarvitseville Kempeleessä ja Oulunsalossa.

Tällä hetkellä meillä on yksi julkinen jakopaikka, Nuorisoseuran pihalla maanantaisin klo 20.45 (Kirkkotie 19), johon voi osallistua menemällä paikalle ajoissa. Tähän jakoon ei tarvitse ilmoittautua. Lisäksi vapaaehtoiset jakavat ruokaa kodeistaan. Yhdistykseen yhteyttä ottaneet ohjataan lähimpänä asuvan vapaaehtoisen luo hakemaan ruoka-apua. Jos tarve on pitkäaikaista, ruokaa voi hakea viikoittain.

Ilmoitetut ajat ja paikat ovat aina henkilökohtaisia, eikä tietoja saa jakaa eteenpäin vapaaehtoisten yksityisyyden vuoksi. Jos tunnet henkilön joka tarvitsee ruoka-apua, ohjaa hänet ottamaan itse yhteyttä.

Jos tarvitset ruoka-apua, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Ohjaamme sinut lähimmälle vapaaehtoiselle!

(Yhteydenottoja käsittelee kaksi vapaaehtoista, ja Ruokajaossa toimii toistakymmentä vapaaehtoista. Kaikki henkilötiedot käsitellään luottamuksella.)

Jaoista ilmoitetaan myös MLL Kempele  Facebook-ryhmässä.

Jakoihin oma kassi mukaan :) Tervetuloa!

Auton käyttömahdollisuutta ja asuinaluetta kysytään siksi,  että hakijat voitaisiin ohjata sellaisiin jakopaikkoihin, joihin heidän on mahdollista päästä.

Onko auto käytettävissäsi? *