Toiminta

MLL:n PERHEKAHVILA Kevät 2018

Tiistaisin Tietotorilla klo: 9-12! –Tervetuloa! (Koulutie 4B, pysäköinti Kempele-hallin pihalle. Koulun ja hallin välistä pihan perälle)

 

Hei Kempeleen perhekerholaiset!

 

Tiistaina 20.3 klo 10.00 nähdään NOSH esittelyn merkeissä perhekerhossanne! Pääsette tutustumaan hiljattain julkaistuun upeaan ja monipuoliseen NOSH WOMEN kevätmallistoon, jota minulla on ilo tulla teille esittelemään. Lisäksi 8.3 julkaistaan ihastuttava lastenmallisto, joka myös löytyy rekiltäni :) Voitte liittyä jo etukäteen minun Facebook ryhmääni Marin NOSH ystävät, jossa näette sovituskuvia mm. lastenuutuuksista, kuulette ensimmäisenä alennusmyynneistä, kampanjoista ja toki osallistutte kivoihin arvontoihin :) 

 

Voit tutustua mallistoon ja NOSH klubi etuihin jo ennen kutsuja täällä: nosh.fi/kutsuvieraalle

Sähköinen esite: nosh.fi/naistenkevat18

 

Infoa:

·         Kaikilla tuotteillamme on 14vrk maksuton vaihto- ja palautusoikeus

·         Maksaminen tapahtuu sähköpostiin tulevan maksulinkin kautta

·         Linkin kautta voit valita maksutavan ja toimituspaikan (Klarnan tarjoamat vaihtoehdot, kuten 14vrk kuluton lasku - maksa kun olet sovittanut!)

·         Nopea toimitus postiin/ pakettiautomaattiin 5€ (ei muita lisäkuluja tilauksiin)

 

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos voin auttaa sinua! NOSH-tuotteet ovat kotimaista designia, pehmeää luomupuuvillaa - aidosti laadukkaita ja pitkäikäisiä.

 

Yst.

Mari Huhtala, NOSH-edustaja

 

 • 20.3                       Nosh -esittely alkaen klo. 10.00
 • 27.3                        LOUNAS! (yli 3v.1€/aik.2€)
 • 3.4                           Satutunti
 • 10.4                        Vapaata leikkiä, ja vieraita Sydänyhdistyksestä! -Sokeri-info
 • 17.4                        Äitienpäiväkortti -askartelua
 • 24.4                        LOUNAS! (yli 3v.1€/aik.2€) ja äitienpäiväkahvit
 • 1.5                           *VAPPU* ei Perhekahvilaa
 • 8.5                           Vapaata leikkiä, ja Kempeleen Martat vierailulla! -Harkitse, korjaa, ja kierrätä teemalla. Korjausompelu mahdollisuus, tai ommella pipo vanhoista t-paidoista!
 • 15.5                        Palveluohjaaja Marja Kukka esittelee kunnan palveluita!
 • 22.5                        Vapaata leikkiä
 • 29.5 kl0. 9.50    Kevään päätösretki Escurialiin, MLL maksaa pääsymaksun. -Ei ennakkoilmoittautumista! Tavataan Escurialin portilla 9.50 (Paavolantie 83C, 91900 Liminka) , saavutaan omilla kyydeillä paikalle ja mennään yhdessä sisään. Meille on varattu nuotiopaikka jossa voi paistaa makkaraa, ja syödä eväitä. MLL Tarjoaa mehut, keksit, makkarat, sinapit ja ketsupit :-)

 

 

Tervetuloa mukaan!

Kaikille avoin kohtaamispaikka Tietotorin tiloissa.

Perhekahvilassa tutustut uusiin ihmisiin ja siellä tarjotaan vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia, lapsille seuraa ja mukavaa tekemistä.  

 

PERHELIIKUNTAVUORO

Kirkonkylän ala-asteella sunnuntaisin klo: 10:00-11:30. Kevään 2018 ensimmäinen vuoro on 7.1 Tervetuloa mukaan! Koulujen loma-aikoina lomaillaan, ellei muuta ilmoiteta!

Koko perheen liikuntavuorolla on sekä ohjattua toimintaa, että vapaata leikkiä ikäjakauma huomioiden. Mukaan voit tulla aina kun pääset, ei ilmoittautumista. Ohjaajina vapaaehtoisia vanhempia.

 

LEIKKIKERHO

Leikkikerho on tauolla toistaiseksi.

 

MUSKARI

Muskari muuttaa syksyllä vanhusten asumisyksikön Hovilan tiloihin (Kirkkotie 15) Uudet ryhmät aloittavat 18.1 tuttuun aikaan Torstaina 9.30 1-ryhmä ja 10.15 2-ryhmä! 

Mari ja Timo Rautio Liikkuva laulureppu –yhtyeestä leikittävät ja laulattavat lapsia ja vanhempia. (Vanhempi/huoltaja on lapsen mukana ryhmässä)

Hinta 70€ jäsen/80€ ei-jäsen/lapsi, ilmoittautuminen nettisivujen sähköisellä lomakkeella, Ryhmiin ilmoittautumiset -sivulla! 

Lisätiedot: mllkempele@hotmail.com

 

OMPELU

Keväällä 2018 alkaa kaksi uutta ompeluryhmää

 

MLL Ompelukursseille voivat osallistua aivan vasta-alkajat, tai jo pidempään harrastaneet. Kurssilla on käytettävissä saumurit, peitetikkisaumuri, ompelukoneet, kaikkiin koneisiin neulat sekä reilu valikoima lankoja. Lisäksi löytyy kaavalehdet, kaavapaperi, neuloja, saksia, mittoja yms. pientarvikkeita. Ompelukursseilla on teemoja, mutta osallistujat saavat ohjausta oman tarpeen mukaan erilaisiin projekteihin.

Aloittaaksesi ompeluharrastuksen et välttämättä tarvitse muuta kuin kankaat ja innostusta!

Ohjaajana toimii Liisa Lumijärvi, ompelutila sijaitsee Väärälänperällä. (tarkan osoitteen saat ilmoittautumisen yhteydessä.)

 

Keväällä alkaa kolme uutta ompeluryhmää:

 

10.1. alkaen Ompelu 1 -Ommellaan perusvaatteita joustavista materiaaleista, valmiskaavoja hyödyntäen!

Yhdeksän kurssikertaa, 30 euroa (10.1, 24.1, 7.2, 21.2, 21.3, 4.4, 18.4, 2.5, ja 16.5)

 

17.1. alkaen Ompelu 2 - Muokataan valmiskaavoja tarpeen mukaan!

Yhdeksän kurssikertaa, 30 euroa (17.1, 31.1, 14.2, 28.2,14.3, 28.3, 11.4, 25.4, ja 9.5 )

Ryhmät kokoontuu vuorotellen kahden viikon välein keskiviikkoisin 17.30-20.30, hiihtoloma Keskiviikkona 7.3  lomaillaan.

 

23.5 ja 30.5 Ompelu 3 -Ommellaan pipoja ja kasseja!

Kahden illan lyhytkurssille voit tulla kokeilemaan ompelua, tai toteuttamaan pienen projektin kuten kassin, pipon, vaikka t-paidan kesäksi!

 

RUOKA-APUA

MLL Kempele jakaa vähävaraisille lapsiperheille ruokakauppojen lahjoittamia vanhenevia tuotteita. Vapaaehtoiset jakavat ruokaa omista kodeistaan, siksi osoitteita ei ilmoiteta julkisesti vaan ruoka-apua tarvitsevalle kerrotaan osoitetiedot sähköpostitse, puhelimitse tai yksityisviesteillä.

Jakoja on muutama ns. julkinen, joista ilmoitetaan MLL Kempele Facebook -ryhmässä, ja joihin voi kysyä osoitteen yv:llä, ja mennä paikalle. Lisäksi on ns. yksityisiä, joihin ohjataan yhteydenottojen perusteella. Jakoaika ja paikkatietoja ei voi välittää eteenpäin, vapaaehtoisten yksityisyyden vuoksi.

Jos tarvitset ruoka-apua, ota yhteyttä sähköpostitse: mllkempele(a)hotmail.com ja sovitaan milloin ja mistä  voit hakea ruokalahjoituksia. Kun on pidempiaikainen tarve, ruokaa voi hakea noin kerran viikossa.

Jakoihin oma kassi mukaan :) Tervetuloa!