Toiminta

MLL:n PERHEKAHVILA Tietotorilla 15.1 klo. 9-12!

 Koulun ja Kempele-hallin välistä pihan perälle!

–Tervetuloa!

(Koulutie 4B, pysäköinti Kempele-hallin pihalle.

Kaikille avoin kohtaamispaikka Tietotorin tiloissa. Maksuton kahvitarjoilu.

Perhekahvilassa tutustut uusiin ihmisiin ja siellä tarjotaan vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia, lapsille seuraa ja mukavaa tekemistä.  

 

PERHELIIKUNTAVUORO

Kirkonkylän ala-asteella sunnuntaisin klo: 10:00-11:30. Kevään 2018 ensimmäinen vuoro on 7.1 Tervetuloa mukaan! Koulujen loma-aikoina lomaillaan, ellei muuta ilmoiteta!

Koko perheen liikuntavuorolla on sekä ohjattua toimintaa, että vapaata leikkiä ikäjakauma huomioiden. Mukaan voit tulla aina kun pääset, ei ilmoittautumista. Ohjaajina vapaaehtoisia vanhempia.

 

LEIKKIKERHO

Leikkikerho on tauolla toistaiseksi.

 

MUSKARI

Muskari järjestetään vanhusten asumisyksikön Hovilan tiloihin (Kirkkotie 15) Uudet ryhmät aloittavat 10.1 tuttuun aikaan Torstaina 9.30 1-ryhmä ja 10.15 2-ryhmä! 

Mari ja Timo Rautio Liikkuva laulureppu –yhtyeestä leikittävät ja laulattavat lapsia ja vanhempia. (Vanhempi/huoltaja on lapsen mukana ryhmässä)

Hinta 70€ jäsen/80€ ei-jäsen/lapsi, ilmoittautuminen nettisivujen sähköisellä lomakkeella, Ryhmiin ilmoittautumiset -sivulla! 

Lisätiedot: mllkempele@hotmail.com

 

OMPELU

Keväällä 2019 alkaa kaksi uutta ompeluryhmää

 

MLL Ompelukursseille voivat osallistua aivan vasta-alkajat, tai jo pidempään harrastaneet. Kurssilla on käytettävissä saumurit, peitetikkisaumuri, ompelukoneet, kaikkiin koneisiin neulat sekä reilu valikoima lankoja. Lisäksi löytyy kaavalehdet, kaavapaperi, neuloja, saksia, mittoja yms. pientarvikkeita. Ompelukursseilla on teemoja, mutta osallistujat saavat ohjausta oman tarpeen mukaan erilaisiin projekteihin.

Aloittaaksesi ompeluharrastuksen et välttämättä tarvitse muuta kuin kankaat ja innostusta!

Ohjaajana toimii Liisa Lumijärvi, ompelutila sijaitsee Väärälänperällä. (tarkan osoitteen saat ilmoittautumisen yhteydessä.)

 

Keväällä alkaa kolme uutta ompeluryhmää:

 

9.1. alkaen Ompelu 1 -Ommellaan perusvaatteita joustavista materiaaleista, valmiskaavoja hyödyntäen!

Yhdeksän kurssikertaa, 30 euroa

 

16.1. alkaen Ompelu 2 - Muokataan valmiskaavoja tarpeen mukaan!

Yhdeksän kurssikertaa, 30 euroa

Ryhmät kokoontuu vuorotellen kahden viikon välein keskiviikkoisin 17.30-20.30, hiihtoloma Keskiviikkona 7.3  lomaillaan.

 

RUOKA-APUA

MLL Kempele jakaa vähävaraisille lapsiperheille ruokakauppojen lahjoittamia vanhenevia tuotteita. Vapaaehtoiset jakavat ruokaa omista kodeistaan, siksi osoitteita ei ilmoiteta julkisesti vaan ruoka-apua tarvitsevalle kerrotaan osoitetiedot sähköpostitse, puhelimitse tai yksityisviesteillä.

Jakoja on muutama ns. julkinen, joista ilmoitetaan MLL Kempele Facebook -ryhmässä, ja joihin voi kysyä osoitteen yv:llä, ja mennä paikalle. Lisäksi on ns. yksityisiä, joihin ohjataan yhteydenottojen perusteella. Jakoaika ja paikkatietoja ei voi välittää eteenpäin, vapaaehtoisten yksityisyyden vuoksi.

Jos tarvitset ruoka-apua, ota yhteyttä sähköpostitse: mllkempele(a)hotmail.com ja sovitaan milloin ja mistä  voit hakea ruokalahjoituksia. Kun on pidempiaikainen tarve, ruokaa voi hakea noin kerran viikossa.

Jakoihin oma kassi mukaan :) Tervetuloa!