Muskari

MLL:n ja Liikkuvan Laulurepun Muskari

Tiistaisin

Aloituksen ajankohta ilmoitetaan sähköpostilla ilmoittautuneille. Muskarissa aikuiset osallistuvat lasten mukana, joten joudumme valitettavasti noudattamaan kolmen viikon sulkua, ja siirtää aloitusta edelleen eteenpäin.

Muskari jatkaa kevätkaudella Kempeleen Nuorisoseuran talolla (os. Kirkkotie 19)  -Otamme ilmoittautumisia vastaan ja seuraamme suosituksia ryhmätoiminnan aloittamisesta.

Ennen aloitusta laitamme ilmoittatuneille sähköpostia.

Mari ja Timo Rautio Liikkuva laulureppu –yhtyeestä leikittävät ja laulattavat lapsia ja vanhempia. (Vanhempi/huoltaja on lapsen mukana ryhmässä). Molempiin ryhmiin on omat soittimet hygieniasyistä, ja soittimet desinfioidaan käyttökertojen välillä. Ota mukaan oma jumppapatja. - Iloisia muskarihetkiä!

Hinta 80€/lapsi/14 kertaa

Kempeleen MLL:n jäsenille 70€/lapsi/14 kertaa

(9.3 ei muskaria syysloman vuoksi)

Ilmoittautumiset ovat sitovia, saat maksun tiedot sähköpostiin. Maksathan maksut ennen Muskarin alkua! Esteen sattuessa ole yhteydessä!

Tervetuloa mukaan laulamaan ja leikkimään :)

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostilla: mllkempele@hotmail.com

Ilmoittautuminen ryhmiin Ilmoittautumiset-sivulta.