Perhekahvila

Tervetuloa Perhekahvilaan verkkoon, 

jakamaan kokemuksia muiden vanhempien kanssa! 

Pohjois-Pohjanmaan piirin työntekijöiden toteuttama Etäkahvila toteutetaan tästä lähtien joka Tiistai klo 10-12 ja torstai klo 16-18. Etäperhekahviloissa on usein jotakin ohjattua toimintaa lapsille tai vaikkapa joku vierailija (kuten Kelan edustaja 7.4.) Etäkahviloiden ohjelman ja liittymislinkit löydät täältä:

https://pohjois-pohjanmaa.mll.fi/etatoiminta/?fbclid=IwAR2oO4Ajie2fqbH_uzkmZHjfxqDH4HC0ezKNrO-SGB0WzdiulMN6MiRYCkQ


Tietotorin Perhekahvila on tauolla toistaiseksi.

Mll:n Kempeleen yhdistyksen perhekahvila on perheille avoin kokoontumispaikka. Paikalle voi saapua ja poistua omaan tahtiin. Perhekahvilassa on mahdollisuus vapaaseen leikkiin sekä tarjolla ilmaiset kahvi- ja mehutarjoilut. Aina kuukauden viimeisellä kerralla tarjoamme ilmaisen lounaan.

Perhekahvila kokoontuu kirjaston sivutoimipisteen tiloissa ja myös kirjaston kirjojen lainaaminen on mahdollista. Perhekahvilassa on joillakin kerroilla ohjelmaa ja vierailijoita. Kävijöiden toiveita pyritään ottamaan huomioon ja toivotamme ilolla myös uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan.

Perhekahvila on avoin tapaamispaikka, mahdollisuus saada uusia kavereita niin lapsille kuin aikuisille. Lämpimästi tervetuloa mukaan kahville ja jakamaan arkea muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa J perhekahvilaan ovat tervetulleita lapsen kanssa myös mummit, vaarit ja kummit sekä muut läheiset.
Olette lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan. 

Kevätkausi 2020 alkaa 14.1 klo 9.00!