Ompelukurssit

Keskiviikkoisin Väärälänperällä klo 17.20-20.30

Syksyllä 2020 aloitetaan kaksi lyhyttä kurssia peräkkäin.

Ompelukurssi 1: 26.8, 9.9, 23.9 ja 7.10

Ompelukurssi 2: 14.10, 28,10, 11.11 ja 25.11

Kurssin hinta on yhdistyksen jäsenille 15€ ja muille 25€. Kumpikin kurssi kokoontuu joka toinen viikko, 4 kertaa syksyn aikana.

Sitova ilmoittautuminen ilmoittautumiset - välilehdeltä.

Ompelukurssilla ommellaan perusvaatteita valmiskaavoja hyödyntäen, kaavoja voidaan muokata tarpeen mukaan.

Ompelukurssien vetäjänä toimii artesaani Liisa Lumijärvi. Väärälänperällä sijaitsevasta ompelutilasta löytyvät tarvittavat laitteet ja tarvikkeet vaativampienkin projektien tekemiseen. Kurssin hintaan kuuluu opastus, laitteiden (ompelukone, saumuri, peitetikkikone) käyttö sekä langat. Kurssitilasta löytyy perustarvikkeita, kuten saksia, neuloja, mittoja, kaavapaperia yms. Kurssi järjestetään joka toinen viikko. Kurssille voi tulla mukaan sekä vasta-alkajat, että jo pidempään ommelleet. Ompelun lisäksi ryhmä toimii oivana vertaistukena kaikille ompeloosia poteville. :)

Ompelutilan osoitteen saat ilmoittautumisen yhteydessä.